Möt ledningen

Leendert H. Venema

Chief Executive Officer

 

Leendert har både svensk och nederländsk bakgrund samt över 30 års erfarenhet av internationell teknikförvaltning, kombinerat med 20 års expertis inom programvara för företagsapplikationer. I sina tidigare befattningar har Leendert hanterat komplexa projekt för applikationsutveckling och digital omvandling, vilket tillför ett unikt mervärde i Extenda Retails team.

Tony Falck

Chief Financial Officer

 

Tony började på Extenda Retail i januari 2020 som Chief Financial Officer. Tony har 25 års erfarenhet av internationell ekonomi och redovisning, särskilt inom programvaruindustrin. Hans tidigare erfarenhet av att hantera ekonomin och samtidigt integrera förvärvade plattformar kommer att möjliggöra en fortsatt noggrann kontroll när Extenda Retail Group expanderar internationellt.

Mohit Paul

Chief Revenue Officer

 

Mohit har över 20 år i programvarubranschen i bagaget och omfattande erfarenhet av försäljning, ledning och internationell verksamhet. Hans fokus ligger på att möjliggöra framtida framgång för Extenda Retails kunder, att få företaget att växa i Norden och öka takten i den internationella expansionen.

Erik B:son Blomberg

Chefsjurist

 

Erik är en erkänd jurist med starka kunskaper inom flera centrala rättsområden efter många års arbete på de största advokatbyråerna, och som intern jurist på flera stora företag, bland annat Extenda Retails kunder PostNord, Systembolaget och Apoteket. Med sin internationella erfarenhet och sin imponerande meritlista när det gäller att hantera förändringar skapar Erik de bästa juridiska och kontrollerande processerna i sin klass, samtidigt som han driver intressenternas värde.

Shayne Clausson

Chief Technology Officer

 

Shayne leder vår teknikutveckling och har mer än 20 års erfarenhet av att leda tekniska team inom programvaruutveckling och drift. Han har en passion för att ge utvecklare rätt möjligheter och samtidigt bygga upp en stark ingenjörskultur. Shayne är lika fokuserad på att skapa produkter som kan skalas för att möta konsumenternas behov, som på att bygga en organisation som kan skalas upp för att genomföra Extenda Retails produktplan.

Ann-Christine Hagberg

VP Client Services

 

Anki har 25 års erfarenhet av ledande positioner inom programvaruutveckling, support och drift, från att leda affärsomvandlingar till att hantera leveranser från flera olika leverantörer. På Extenda Retail leder Anki kundserviceprocessen med fokus på att leverera enastående operativa tjänster som garanterar framgång för alla våra kunder.

Lotta Oscarsson

Director Human Resources

 

Lotta har över 20 års erfarenhet av att leda personal- och organisationsutveckling. Förutom sina 7 år inom programvaru- och detaljhandelsbranschen har hon lång erfarenhet av ledande befattningar inom HR-området på finans-, rådgivnings- och konsultföretag. I rollen som HR-direktör fokuserar Lotta på att bygga ett team och ett företag i världsklass, med fokus på en vinnande kultur, överlägset ledarskap och värdeskapande prestationer.

David Permansson

VP Professional Services

 

David har 20 års erfarenhet av ledande positioner inom konsultbranschen för digital och molnbaserad teknik. Han har lett multinationella tjänsteerbjudanden och projektleveranser till flera branscher. Som Vice President of Professional Services är Davids huvudfokus att säkerställa livslång framgång för våra kunder genom att leverera värdeskapande tjänster och vara en betrodd rådgivare med de bästa detaljhandelsexperterna i världen.

Andreas Schäfers

VP Operations

 

Andreas har mer än 25 års erfarenhet av ledande positioner inom konsultbranschen för programvaruutveckling och teknikförvaltning och har lett komplexa, multinationella applikationsprojekt samt kritiska affärsomvandlingar. I sin roll som Vice President of Operations fokuserar Andreas på att skapa och leverera hållbara processer och strukturer som gör det möjligt för Extenda Retail att leverera exceptionellt (högsta) värde till våra kunder, anställda och ägare.

Thomas Staven

Chief Product Officer

 

Thomas är Chief Product Officer på Extenda Retail och började i juni 2020. Thomas har många års erfarenhet som Global Head of ERP Product Management hos en ledande leverantör av programvara för företagsapplikationer. Thomas erfarenhet av att bygga upp produkter och team i världsklass med betoning på ”kunden först” kommer att lyfta våra lösningar till nästa nivå.

Vi pratar gärna med dig!

Ta kontakt

Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here