Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Skyplattformen Hii Retail

Koble backend-systemene dine til kunderettede kanaler via en og samme skyplattform.

 

Book en demo

Gjør systemet sikrere og overgå kundenes forventninger med en sømløs og fleksibel handleopplevelse

Tekniske nyvinninger og endringer i kundenes adferd og de ansattes krav er faktorer som har bidratt til at digitaliseringen har skutt fart. I dag er det avgjørende med et enhetlig system for å legge til rette for at kundene kan handle via flere kanaler, og ikke minst for å gi en felles oversikt over samhandling med kundene, produkter og administrasjonssystemer.

Bedriftene som oppnår de beste resultatene, er de som kan kombinere sine fysiske og digitale flater og skape en flytende, kanaluavhengig opplevelse som har kunden i fokus. Dette er enhetlig salg, og skyplattformen Hii Retail hjelper deg med å få til nettopp dette.

Tradisjonelt er teknologi for detaljhandelen blitt utviklet med tanke på skalerbarhet, pålitelighet og ytelse. Nå ser vi et stadig økende krav om et enhetlig salgssystem. Som et svar på denne utviklingen, har vi utviklet skyplattformen Hii Retail (High-Intensity Intelligent Retail). Applikasjonen kan tilpasses av forhandlerne, slik at de kan integrere og legge til nye tjenester i systemet og få produktene raskere ut på markedet. Vår tilnærming er å bygge videre på, ikke erstatte, eksisterende systemer som fungerer godt.

Skyplattformen Hii Retail har tjenester for kunder og butikker, blant annet betaling, persontilpasning, fordelsprogrammer og mer. Skyteknologien vår gjør butikken din til et viktig fortrinn, med sømløs sammenfletting av teknologi som legger til rette for et bredt utvalg handleopplevelser.

Se våre videoer og lær mer om Hii Retail:

Få produktene raskere ut på markedet

Forhandlere som skaper nye produkter og får dem raskere ut på markedet, vil lykkes, og de kan bruke sin tradisjonelle leveringskjede som et konkurransefortrinn og en kilde til differensiering.

Med Hii Retail kan vi raskt og effektivt utvikle komponenter som er designet som en utvidelse av ditt eksisterende kjernesystem. Noen av løsningene er Hii Checkout, Scan & Go, Click & Collect, Attendant App, Item Recognition og Shopping List, og alle har en åpen arkitektur og frontløse API-er som legger til rette for superrask implementering.

Med Hii Retail-løsningene kan du også utvikle ditt eget grensesnitt eller bruke vårt.

Samarbeid med Google Cloud

Via Google Cloud lager vi skybaserte, API-sentrerte, verdiskapende, inkrementelle komponenter raskere enn noensinne. Disse komponentene kan integreres i teknologien vår eller i annen programvare i leverandørenes eksisterende teknologi. Resultatet er økt fleksibilitet og smidighet, i tillegg til at du får produktene raskere ut på markedet.

Bygget for sikkerhet

Løsningene i skyplattformen Hii Retail er bygget på Googles «secure-by-design» skyinfrastruktur, og benytter en dyptgående arkitektur som beskytter konfidensialiteten, integriteten og sikkerheten til opplysningene dine. Vi overholder bransjens standard sikkerhetsrammeverk, inkludert ISO/IEC 27000:2018, med omfattende sikkerhetskontroller i programvareutvikling og SaaS-operasjoner.

Lær mer om våre Hii Retail løsninger:

Hii Checkout

Hii Checkout er en skybasert kasseløsning. Gjennom enkle integrasjoner og fleksibel distribusjon, bryter denne programvaren grensene mellom fysisk og digital handel, og muliggjør hurtig-til-markedet og enhetlig, friksjonsfri opplevelse for dine kunder og ansatte.

Scan & Go

Øk produktiviteten, øk kundetilfredsheten og skap friksjonsløse shoppingopplevelser ved å gjøre det mulig for folk å sjekke ut på sin egen enhet.

Click & Collect

Lokk kundene dine ved å tilby fleksibilitet og bekvemmelighet med ekstern bestilling og henting i butikken eller levering hjem.

Attendant App

Øk effektiviteten ved fjernovervåking og intervensjon til alle kassene: Bemannede utsjekk kasser, selvutsjekk kasser eller mobile utsjekk kasser.

Item Recognition

Lag sømløs kundereise ved å utnytte vår AI for å raskt identifisere produkter via et kassakamera, utenom menystrukturer. Kunden sparer tid, og unngår stresset med å holde køen til andre kunder.

Shopping List

Kunder sparer tid og krefter før og under shopping, ved å liste opp produktene sine før de besøker butikken din, og får instruksjoner om hvor de skal finne de foretrukne produktene mens de er inne i butikken din.

Hii Checkout Webinar

Se vårt Hii Checkout-lanseringswebinar, og oppdag vår nye flaggskipskasseløsning

Se Webinar om Etterspørsel

Hii Retail Webinar with Google

Se vårt webinar om Hii Retail Cloud Solutions, medvert Google

Se Webinar om Etterspørsel

Skyplattformen Hii Retail effektiviserer salgsvirksomheten din og gir bedre tjenester til kundene, samtidig som at de ansatte får mer spillerom. Hvordan kan vi hjelpe deg med å komme i gang?

Sett fart på den digitale utviklingen i bedriften og ta i bruk skyplattformen Hii Retail for å samle virksomheten i samme system, samtidig som at kundene får enda bedre tjenester.

Ta gjerne kontakt!

Vil du vite mer om Hii Retail?

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here