Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Scan & Go

Øk produktiviteten, øk kundetilfredsheten og skap friksjonsfrie handleopplevelser.

I dag vil kundene gjøre sine innkjøp raskt og selvstendig. Scan & Go-appen fra Extenda Retail er utviklet som et sikkert og lett håndterlig alternativ til utsjekk med selvbetjening. Med denne løsningen kan kundene skanne varene direkte med sin egen enhet mens de går langs butikkreolene. Deretter kan de enten betale via appen eller i kassen i butikken. 

Scan & Go leveres som en white-label-app som kan tilpasses med deres varemerke og konfigureres etter nettopp deres behov, og den fungerer i alle butikker. Appen er koblet til en skybasert transaksjonsmotor for smidig integrasjon med butikkens kassasystemer – og får arver samme pris- og kampanjelogikken som finnes i tradisjonelle POS og selvbetjeningskasser. 

Som et alternativ til implementering av appen tilbyr vi også et dedikert og åpent Scan & Go-API som detaljhandlere kan integrere og legge inn i eksisterende lojalitetsapper.

Med Scan & Go-løsningen kan du virkelig tilby kundene en måte å handle selvstendig og effektivt på, samtidig som du reduserer behovet for interaksjon med ansatte eller kasser i butikken. Kundene kan nyte en friksjonsfri handleopplevelse med vissheten om at kø i kassaområdet hører fortiden til.

I likhet med Self Scan er vår Scan & Go-app blitt utviklet med et intelligent system som sporer individuell kundeadferd over lengre tid, i sanntid og med en tilfeldighetsfaktor. Systemet fremmer god atferd og er gjennomprøvd. Omskanning av varer kan utføres i en app for butikkbetjeningen, i et selvbetjent kassaområde eller i en bemannet POS.

Takket være at Scan & Go-løsningen kan integreres sømløst med våre andre løsninger kan dere også kontrollere aldersbegrensede varer eller andre varer som krever spesiell oppmerksomhet fra de ansatte før kunden går ut av butikken.

Start reisen i dag – øk produktiviteten, øk kundetilfredsheten og skap friksjonsfrie handleopplevelser for kundene dine. 

Kontakt oss

Se våre produkt-videoer

Last ned vår produkt-PDF

Woman using Scan & Go in grocery store

Nøkkelfunsjoner:

For kunder

  • Oppdateringer i sanntid – Holder handlekurven oppdatert til enhver tid under handleturen
  • Enkel og fleksibel utsjekk – Praktisk betaling i appen eller butikkens kassaområde, alt etter hva kundene foretrekker
  • Færre interaksjoner – Reduserer behovet for interaksjoner med ansatte eller kassaområder i butikken
  • Unngå køer – Gå rett forbi køene i butikken, som ofte oppstår i kassaområdet

For retailere

  • Reduser køer – Unngå køer i butikkens kassaområde ved å gi kundene flere muligheter
  • Øk lønnsomheten – Omsetningen kan økes ved at du skaper en smidigere opplevelse for kundene ved utsjekk
  • Bedre service – Forbedre servicenivået ved å gi de ansatte mer tid til å ta seg av kunder som trenger hjelp

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here