Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Self Checkout

Skap en problemfri kundeopplevelse med selvbetjening.

Selvbetjeningsalternativer er populære blant kunder innen detaljhandel, og Extenda Retail tilbyr et bredt spekter av løsninger. Vår selvutsjekk utfordrer eksisterende systemer ved å tilby en maskinvareuavhengig løsning med intuitivt flyt og brukergrensesnitt som samtidig kan tilpasses.

Self Checkout kompletterer Extenda Retails utvalg av utsjekkingsløsninger med funksjoner for selvbetjent utsjekking og selvbetaling. Den er basert på den samme Transaction Engine som alle våre andre utsjekkingsløsninger, noe som gjør det enkelt å implementere i butikkene – ettersom forretningsregler, data og integrering opprettholdes, mens maskinvaren kan velges fritt.

Vi gir detaljhandlere omfattende sikkerhetsalternativer med regelbasert aktivering av transaksjonsrevisjon, omskanning og avstemmingstøtte. Vår løsning for selvbetjent utsjekk fås i ulike utførelser, inkludert en for rask utsjekk og en annen med varevalidering gjennom veiing eller bildeidentifikasjon.

Little girl is at the self checkout of the supermarket with her father.

Nøkkelfunksjoner:

  • En del av Extenda Retail-økosystemet – Forretningsregler, priser og rabatter fungerer som i alle andre Extenda Retail-baserte utsjekkingskanaler som standard.
  • Intuitivt brukergrensesnitt – Vi har levert maskinvareuavhengige løsninger for selvutsjekk i over 10 år. Brukergrensesnittet er resultatet av Extenda Retails lange erfaring og ekspertkunnskap på området. Det gir mulighet for tilpasset design og flyt, som sørger for en forenklet, mer intuitiv og varemerkespesifikk brukeropplevelse.
  • Forbedret kundeopplevelse – Selvbetjent utsjekking gjør det enkelt for kundene å håndtere betalingen selv.
  • Innebygd sikkerhet og beskyttelse mot svindel – Vi støtter validering med vekt eller bildegjenkjenning og tilbyr en rekke alternativer som utløser transaksjonsrevisjon og omskanning.

Kontakt oss

Vår Self Checkout kan håndteres av ansatte med de samme mulighetene som et vanlig, bemannet kassasystem. Løsningen inkluderer funksjoner som lar personalet holde tilbake kvitteringer og fortsette med dem i de andre utsjekkingsalternativene vi tilbyr. I tillegg er fjernstyringsfunksjoner tilgjengelige for support, alderskontroll, overvåking og mye mer.

Extenda Retails Self Checkout  kan også kombineres med vår plattform for selvbetjent skanning for å tilby betaling av selvskannende kvitteringer. Dette gjør det mulig for detaljhandlere og butikkansatte å bruke eksisterende utstyr på en effektiv og fleksibel måte, ettersom det samme området og enhetene fungerer for alle typer selvbetjening.

Vil du vite mer?

Kontakt oss

Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here