Arrows-IconicCreated with Sketch.

Centraloffice

Det enhetlige integrasjonspunktet for alle underliggende systemer.

Extenda Retail Centraloffice er det som styrer alle våre kasseløsninger.  Det er et enhetlig integreringspunkt for alle underliggende systemer, som ERP og regnskap, og gir funksjoner for både hovedkontor og butikker, f.eks. kontanthåndtering.

Centraloffice administrerer utsjekkingsløsningene for nesten alle våre kunder. Det muliggjør effektiv integrering, byr på journalføring og skatterelaterte funksjoner og er en lagringsplass for alle transaksjoner. Centraloffice gir også tilgang til alle transaksjonsdata for salg i sanntid, med full sporbarhet.

Centraloffice Centralview gir hovedkontoret tilgang til funksjoner, f.eks. administrering av forretningskonfigurasjonen for butikkene, og dermed enkel administrering og implementering av policyer umiddelbart for hele butikkjeden i salgskanalene.

Centraloffice Storeview tilbyr en lett back office-løsning for butikkansatte som gir dem tilgang til forretningsrapporter, butikkregnskap og andre administrative butikkprosesser.

Woman and man using Centraloffice checkout software on a computer

Nøkkelfunksjoner:

  • Sentraliserte data – Løsningen som gir tilgang til alle transaksjonsdata for salg i sanntid, med full sporbarhet.
  • Transparent håndtering av retur og refusjon – Utsjekkingssystemet gir deg muligheten til å administrere retur og refusjon ved å lokalisere den opprinnelige transaksjonen i Centraloffice og gir full transparens samt omberegning av priser og rabatter
  • Funksjoner for hovedkontorets administrasjon av kjeden – Forenkler administrasjonen og gjør det mulig å raskt gjøre endringer for hele butikkjeden, for et område eller for en individuell butikk
  • Sentralt integrasjonspunkt – Alle back office-integrasjoner omfattes av Extenda Retails Centraloffice
  • Bokføring og kontanthåndtering i butikken – Centraloffice forbedrer butikkenes bokføringsmuligheter og har et bredt spekter av alternativer for kontanthåndtering

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Snakk med våre eksperter

Squares-Classy-PassionateCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here