Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Digital Receipts

Skap smidige utsjekkinger og reduser papiravfall med digitale kvitteringer.

Digitale kvitteringer blir en stadig viktigere hygienefaktor for større detaljhandlere. Med nordiske detaljhandlere i spissen spres digitale kvitteringer nå raskt rundt i resten av verden i tråd med digitalisering og økt fokus på bærekraft. Vår programvare for POS kan enkelt integreres med enhver Digital Receipts-programvare fra tredjepartsleverandører.

Som detaljhandler er din POS (Point Of Sale) sentral for digitale kvitteringer. Kvitteringen er en bekreftelse på at en transaksjon har funnet sted, og siden POS er stedet alle transaksjoner har sitt utspring, er dette i prinsippet grunnlaget for alle kvitteringer.

Implementere digitale kvitteringer gjennom en tredjepartsleverandør

Flere startup-selskap og andre leverandører har fått øynene opp for fortjenestemulighetene som er knyttet til digitale løsninger, og mange tilbyr løsninger som kan integreres med POS-systemet ditt for å kunne gi kundene digitale kvitteringer.

Som detaljhandler kan du fullt ut stole på at din POS-partner og tredjepartsleverandør skaper de digitale kvitteringene. Hvis du for eksempel velger et POS-system fra Extenda Retail, vil du allerede ha utallige Plug and Play-løsninger med standardintegreringer mot tredjeparter for digitale kvitteringer. Du trenger en avtale med en tredjepartsleverandør, men resten av oppsettet er klart ut av boksen.

Fra et forbrukerperspektiv vil dette alternativet mest sannsynlig kreve at man oppretter en konto hos tredjepartsleverandøren. Dette alternativet gjør det også mulig for kunden å samle alle digitale kvitteringer fra alle tilkoblede detaljhandlere på et og samme sted.

Kontakt oss

Last ned vår digital receipts PDF

Photo of a woman looking at digital receipt on smart phone

Hovedfordeler:

  • En Plug and Play-løsning som er umiddelbart tilgjengelig
  • Fremmer bærekraft og reduserer karbonfotavtrykket for utsjekkingsprosessen
  • Forbedrer effektiviteten i bemannede POS-stasjoner og selvbetjeningskasser, ettersom kunder får kvitteringer automatisk
  • Reduserer kostnadene med tonnevis av papir og kvitteringsskrivere
  • Øker kundetilfredsheten ettersom utsjekkingen går smidigere
  • Gjør det mulig å spore kundeatfer, hvilket kan bidra til å forbedre lojalitetsprogrammer og fremme varemerket
  • Gjør det lettere å samle inn e-postadresser fra kunder for fremtidig kundekommunikasjon
  • Gir nye måter å skape personlig og optimalisert kommunikasjon på
  • Fremmer mersalg ettersom du kan minne om andre salgskanaler og oppfordre kundene til å engasjere seg

Hvis du vil lære mer om Digital Receipts, kan du lese artikkelen vår der vi utforsker de forskjellige alternativene som er tilgjengelige på markedet.

click and collect
Arrows-RoyalCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here