Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Shopping List

Hos Extenda Retail hjelper vi detaljhandlere med å skape engasjerende og friksjonsfrie kundeopplevelser ved hjelp av intelligent programvare. Og med vår interaktive Shopping List kan detaljhandlere skape langsiktige, lojale kundeforhold. Løsningen er utviklet for enkel integrering i ditt nåværende landskap av detaljhandelapplikasjoner, gjennom et åpent API eller som en white label-app som gjør det mulig å få produktene svært raskt ut på markedet.

Shopping List lar deg når som helst samhandle med kundene dine digitalt, til og med før de kommer inn i butikken. Løsningen hjelper også kundene med å planlegge kjøp og forenkler handlingen mens de befinner seg i butikken.

Løsningen er rask og enkel å bruke og lar brukerne opprette egne handlelister og legge til eller fjerne produkter. Dessuten er den fleksibel ettersom brukere kan dele listene med familien og venner, noe som forenkler opplevelsen ytterligere. Den kan enkelt integreres med andre tjenester som «Click & Collect», noe som muliggjør ekte friksjonsfri handling for kundene dine.

Handlelisten hjelper kundene dine med å planlegge handleturen på et proaktivt og intelligent nivå ved å gi forslag til hva de kan kjøpe og hvordan de kan kombinere produkter på handlelistene i forskjellige oppskrifter. Planleggingsfunksjonen kan også hjelpe kundene dine med å oppnå personlige mål som å redusere CO2-nivået eller holde seg innenfor et månedlig budsjett.

Ved å bruke Shopping List-løsningen til Extenda Retail sparer kundene både tid og krefter før og under handleturen ved at de får en handleliste over produktene før de oppsøker butikken. De får også anvisninger om hvor de kan finne de foretrukne produktene mens de er i butikken.

Nøkkelfunksjoner:

  • Planlegging – Lar kundene planlegge handleturen basert på tidligere aktivitet
  • Foreslåtte handlelister – Intelligente forslag basert på kjøpshistorikk, «andre kjøpte også…», kostholdspreferanser, f.eks. vegansk, økologisk
  • Smidig og rask integrering – Enkel integrering gjennom veldefinert API
  • Tilleggsfunksjoner – Enkelt å bruke sammen med eller inkludere informasjon fra lojalitetssystemer, forslag til oppskrifter, budsjettplanlegging osv.

Kontakt oss

Se konseptvideoen vår – Shopping List Vision

Last ned produkt-PDF

Woman using shopping list software on phone during walk with baby carriage

Shopping List inneholder også skreddersydde funksjoner som forslag til handlelister basert på individuell kjøpshistorikk, andre populære produkter i bestemte geografiske områder eller forslag basert på hver kundes tidligere personlige preferanser. For eksempel kan vegetarianere få rask og enkel informasjon om andre vegetariske produkter som de kan finne i butikkene, og folk som tidligere har kjøpt bleier får informasjon om småbarnsprodukter.

Kundene dine kan til og med opprette abonnementer som en praktisk måte å planlegge handleturen på. Ved å analysere handleatferd kan den intelligente programvaren forutsi når en kunde vil gå tom for melk eller oppvaskmiddel – og legge det til som et forslag til handlelisten.

I tillegg til dette kan du sømløst legge til andre tjenester du velger, for eksempel våre «Click & Collect»- og «Scan & Go»-løsninger – for å skape en unik og engasjerende opplevelse for kundene.

Hvis du vil ta det neste skrittet i detaljhandelstilbudet og øke kundelojaliteten samtidig som du skaper engasjerende, fleksible handleopplevelser og hjelper kundene med å planlegge handleturen – så vil vår Shopping List-app gi kundene en engasjerende handleopplevelse også når de er hjemme i sin egen stue.

Avtal et møte med våre detaljhandeleksperter

Avtal et møte nå

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here