Arrows-IconicCreated with Sketch.

Attendant App

Øk effektiviteten med fjerntilgang til POS- og Checkout-stasjoner.

 

Book en demo

Med Extenda Retail Attendant App kan butikkansatte overvåke og samhandle med kassasystemer og selvbetjeningsstasjoner via en app på smarttelefonen eller nettbrettet.

Attendant App inkluderer verifisering av alder, oversstyring for butikksjefer og tjenester for aktivitetsovervåkning, uavhengig av hvor personalet befinner seg i butikken. Det gir også varsler om misbruk av vekter og annet utstyr, avstemmingsvarsler og forespørsler om assistanse.

Se vår produktvideo

Nøkkelfunksjoner:

  • Få oversikt – Bruker får mulighet til å overvåke og på en brukervennlig måte få oversikt over hvordan utsjekkingen fungerer, uansett hvor de er lokalisert. Personalet kan enkelt og effektivt overvåke et stort antall selvbetjeningsstasjoner fra ett sted.
  • Sanntidsdata – Gir innsikt i alle varer som skannes på utsjekkingsstasjoner i sanntid og godkjenning av varer med aldersgrense via varsler. Brukere kan også få en praktisk oversikt over selvbetjeningsområdet
  • Fjerntilgang – Forenkler fjernløsning av problemer og inngrep på flere stasjoner fra hvor som helst.
  • Enkelt å integrere – Den skybaserte plug & play appen sørger for enkel integrering med Extenda Retails POS- og Checkout-system.
  • Fleksibel programvare – Kan kjøres på iOS, Android eller en nettleser og kan enkelt integreres med ditt nåværende POS-system, og med Extenda Retails programvare

“Extenda Retail gjør livene våre enklere og kundene våre lykkeligere. Med Attendant-appen har våre ansatte en klar oversikt over alle kasseaktiviteter og kan gå inn for å gi støtte når og der det trengs. Dette er den mest praktiske måten å handle på i dag.”
– Ledende nordisk dagligvareforhandler

Vil du lære mer?

Snakk med teamet vårt

Last ned produkt-PDF

Snakk med våre eksperter

Kontakt oss

Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here