Squares-Blissfull-RoyalCreated with Sketch.

Pick by Voice

 

Book en demo

Vår WMS Solution NYCE tilbyr høykvalitetsproduktet Pick By Voice som øker effektiviteten, minimerer feil og forbedrer ergonomien for personalet.

Ved å frigjøre personalet fra penn og papir eller skjermbasert skriving kan de bruke begge hendene sine til å utføre nødvendige aktiviteter knyttet til plukking, pakking og forsendelsesforberedelser.

Taleenheten kan programmeres til å stille spesifikke kontrollspørsmål under plukkingen, som er knyttet til visse varer, pakker eller kunder. Feil som skyldes mengder, farger og lagertelling hører da fortiden til.

Pick By Voice er et verktøy med evnen til å omvandle lageradministrasjonsoppgaver som flytting, lagertelling og plukking. Det gir en effektiv, enkel og ergonomisk styring av lageret ditt. Gjennom et headset og enkle talekommandoer mottar lagerpersonalet oppgaven deres, og bekrefter deretter det som er flyttet, telt opp eller plukket – i sanntid og med tale.

Nøkkelfunksjoner og fordeler:

  • Frihet – konfigurer egne talekommandoer
  • Effektivitet – talekommandoer kan optimaliseres etter behov
  • Talebasert plukking – sammen med automatisering forbedrer talebasert plukking produktiviteten på lageret betydelig, og generelle forbedringstall varierer mellom 20–30 %
  • Forbedring av kvalitet – valg kan bekreftes med et kontrollsifre eller koder basert på plasseringen eller strekkoden til varen, noe som minimerer risikoen for feil. Når du legger til produkter, kan ansatte fokusere på å plukke de riktige varene i riktige mengder
  • Ergonomi – ved å bruke et headset kan personalet fritt bruke begge hendene for å plukke, løfte og flytte ting, noe som bidrar til en tryggere og smidigere arbeid

Book en demo

Andre bransjeledende WMS-moduler er skreddersydde etter dine behov:

Automasjon

Gå fra analogt og manuelt til digitalt og automatisk. Lær hvordan digitale løsninger, robotteknologi og automatisering kan tas i bruk i bedriften din og hjelpe dere med å lykkes.

Workforce Planning

Vår WMS-løsning er en konkurransedyktig programvare som hjelper deg med å planlegge, beregne og organisere de ansattes timelister. Bruk et smart system til å organisere arbeidsstyrken – det gir fordeler på både kort og lang sikt.

Integrasjon

Vi tilbyr integreringer med de fleste viktige systemene, slik at de interne prosessene flyter godt. NYCE.LOGIC-ekspertene sørger for at du har alle integreringene du trenger.

WMS hos Kjell & Company

I 2010 opplevde Kjell & Company akutt plassmangel på det sentrale lageret på 7000 m2. 

Selskapet tok beslutningen om å investere i NYCE.LOGIC WMS flere år senere, og med over 50 % i økt volum holder de fortsatt til på samme lager.

 

Vil du lese mer om Pick By Voice? Kontakt oss:

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here