Squares-Classy-PassionateCreated with Sketch.

Et markedsledende WMS for 3PL

Komplekse oppdrag kan løses med unik kundeflyt uten kostbar tilpasning.

 

Bestill en demonstrasjon

Tredjepartslogistikk eller 3PL er et dynamisk og komplekst miljø der lagerbeholdning fra flere kunder tas imot, lagres og distribueres fra samme lokaler. Kravene til 3PL-selskap har aldri vært høyere. Covid-19 har i mange tilfeller endret grunnleggende forutsetninger, spesielt innen områder som e-handel. Samtidig er også forbrukerens krav til leveranser på tid sannsynligvis høyere enn noensinne.

Noen av utfordringene med å oppnå servicenivåmålet inkluderer styring av en kortsiktig arbeidsstyrke, tildeling av begrensede assets og utnyttelse av plass, og dermed sikre at tjenestene til slutt blir regnskapsmessig rapportert og korrekt fakturert i det komplekse flerkundemiljøet.

Evnen til å vinne nye kunder og drive marginer fra nye avtaler er avhengig av en reduksjon i time to market, forenkling av on-boarding for nye kunder og sikring av at oppgaver planlegges, prioriteres og utføres effektivt for å øke driftseffektiviteten.

Med NYCE.LOGIC WMS (Warehouse Management System) kan du fokusere på virksomheten din og la oss fokusere på teknologien. WMS er bygget fra grunnen av for å optimalisere 3PL-operasjoner, og vil:

 
  • Sikre overholdelse av servicenivåavtaler
  • Legge til rette for utnyttelse av lagerplass
  • Gjøre det mulig å beholde kunder samtidig som du skaffer nye kunder
  • Forbedre driften av arbeidsstokken og lagerutstyr
  • Garantere ordrenøyaktighet, fyllhastighet og syklustid

Vi vet at suksessen til et WMS er drevet av evnen til å implementeres raskt ved bruk av standard funksjonalitet og en åpen arkitektur. Med standardintegrasjoner til partnere som AutoStore, gjør vi det enkelt for kundene våre å dra nytte av tjue år med bransjekunnskap.

 

Noen av våre fantastiske 3PL-kunder:

 

Våre produkter og konsulenter kan hjelpe din virksomheten å vokse.

Ta kontakt

Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here