Squares-Classy-PassionateCreated with Sketch.

Innovative løsninger for dagligvare og servicehandel

Programvare skreddersydd for store dagligvare-  og servicehandelkjeder i vekst.

Utvikle dagligvarebransjen sammen

Dagligvarebransjen forandres stadig og er under mye press for å utvikle seg og imøtekomme nye krav fra forbrukere. Det er et økende behov for kort time-to-market for å forbli konkurransedyktig, og bransjen gir ikke rom for nedetid på butikksystemene.

Så vi kan trygt si at å utvikle løsninger for dagligvare krever noen ekstra dyktige og erfarne hoder. Vi har disse hodene. I mer enn 35 år har vi laget programvare for store dagligvarekjeder, og vi er stolte over å si at vi virkelig kjenner bransjen og dens utfordringer. Sammen med ledende dagligvarekjeder blir våre løsninger kontinuerlig utviklet, finjustert og raffinert. Vi forstår de unike og bransjespesifikke kravene, og vi har førstehåndserfaring med hvordan små forbedringer i effektivitet kan skape betydelige kostnadsbesparelser og lønnsomhetsgevinster.

Derfor er våre løsninger for dagligvarer designet for å være robuste og pålitelige, men også intuitive og fleksible.

Løsninger skreddersydd for dagligvare og servicehandel:

 

Tilrettelegge for bekvemmelighet

Løsninger for servicehandelbransjen

Vi tror at detaljhandelssegmentet servicehandel vil se betydelig vekst, og vi er fullt engasjert i å hjelpe bransjen å forvandle seg og omfavne disse nye mulighetene.

Bransjen kommer med et omfattende spekter av spesifikke krav, og vi elsker en god utfordring. Våre unike løsninger er tilpasset for å takle bransjens kompleksitet, og vi er stolte over å tilby en rekke optimerte applikasjoner og integrasjoner for sektoren. Alt for å skape en bekvem opplevelse av detaljhandel for både ansatte og forbrukere.

Vær butikken som blir valgt av travle kunder på farten

  • Håndter, tilbered og server relevant og sesongbetont fersk mat

  • Optimaliser kundenes utsjekksopplevelse

  • Strømlinjeforme din lager- og ordrehåndtering fra butikkgulvet

Noen av våre dagligvare- og servicehandelskunder

La oss sammen få din kjede til å vokse

Ta kontakt

Squares-Classy-PassionateCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here