Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Digitaliserer apoteksmarkedet

Skreddersydde løsninger for apotek.

Forme fremtiden for apotek

Vi digitaliserer detaljhandel, og apoteksmarkedet er intet unntak. Vi har gjort det til vår misjon å drive bransjen videre inn i det digitale landskapet, ved å utvikle programvare skreddersydd for å underlette håndteringen av foreskrevne legemidler.

Høye krav til apoteksmarkedet krever en strømlinjeformet forretning uten rom for flaskehalser. Lover, forskrifter og kvalitetskrav er viktige å følge til enhver tid, mens økende konkurranse reduserer marginer og krever at virksomheten skal være så kostnadseffektiv som mulig. Derfor er den rette løsningen avgjørende for å muliggjøre forretningsutvikling og være et konkurransedyktig apotek i forkant av bransjen.

Vi har vært i forkant med å utvikle og levere løsninger på det nordiske apoteksmarkedet siden markedsreguleringen i Sverige i 2009. Våre løsninger er utformet for å maksimere kundebehandling, arbeidsflyt og fortjeneste. Vi er stolte over å samarbeide med noen av de ledende apotekskjedene i Europa, og sammen driver vi markedet suksessfullt fremover.

Løsninger designet for det moderne apotek:

 

Innovative løsninger skreddersydd for apotek

Noen av de ledende apotekene vi er stolte av å jobbe med:

La oss forvandle din apotekskjede sammen

Ta kontakt

Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here