Bli kjent med ledelsen

Leendert H. Venema

Chief Executive Officer

 

Leendert har bakgrunn fra både Sverige og Nederland, og han har over 30 års erfaring innen internasjonal teknologistyring, i tillegg til 20 års ekspertise i bruk av programvare i bedrifter. I tidligere jobber har Leendert administrert kompliserte prosjekter innen applikasjonsutvikling og digitale overganger, og han bidrar med unik kompetanse i teamet hos Extenda Retail.

Tony Falck

Chief Financial Officer

 

Tony kom inn som økonomisjef i Extenda Retail i januar 2020. Tony har med seg 25 års erfaring fra internasjonal finans, hovedsakelig fra programvarebransjen. Hans tidligere erfaring med økonomiledelse ved integrering av flere plattformer vil bidra til god kontroll på prosessene når Extenda Retail Group jobber for å vokse på det internasjonale markedet.

Mohit Paul

Chief Revenue Officer

 

Mohit har tilbrakt over 20 år i programvarebransjen og har omfattende erfaring innen internasjonalt salg og administrasjon. Han vil ha fokus på legge til rette for fremtidig suksess for Extenda Retails kunder samt å utvikle selskapet i Norden og fremskynde veksten internasjonalt.

Erik B:son Blomberg

Advokatfullmektig

 

Erik er en anerkjent advokat med sterk kompetanse innen flere juridiske kjerneområder etter mange års arbeid i de største advokatfirmaene, samt arbeid som internadvokat i flere store selskaper. Dette inkluderer Extenda Retails kunder PostNord, Systembolaget og Apoteket. Med sin internasjonale erfaring og enestående merittliste innen håndtering av endringer, skaper Erik klassens beste juridiske og kontrollerende prosesser, samtidig som han driver interessentverdi.

Shayne Clausson

Chief Technology Officer

 

Shayne leder utviklings- og teknologiarbeidet, og har over 20 års erfaring med å lede tekniske team innen programvareutvikling og -drift. Han har en lidenskap for å skape optimale rammer og bygge en sterk kultur for utviklere og ingeniører. Shayne fokuserer like mye på å utvikle produkter som kan skaleres etter kundenes behov, som å bygge en organisasjon som kan skaleres til å nå Extenda Retails mål for produktutviklingen.

Ann-Christine Hagberg

VP Client Services

 

Anki har ledet endringsprosesser i bedrifter og administrert omfattende leveranser, og til sammen har hun 25 års erfaring med lederstillinger innen programvareutvikling, -støtte og -drift. Hos Extenda Retail har Anki ansvaret for kundeadministrasjonen, med fokus på å levere optimale driftstjenester som sørger for at alle kundene våre lykkes.

Lotta Oscarsson

Director Human Resources

 

Lotta har over 20 års erfaring med ledelse innen personal- og organisasjonsutvikling. I tillegg til sine sju år i programvare- og salgsbransjen har hun omfattende erfaring innen personalledelse fra finans, rådgivnings- og konsulentfirmaer. I rollen som personaldirektør har Lotta fokus på å utvikle et team og selskap i verdensklasse, med et tydelig fokus på vinnerkultur, overlegent lederskap og verdiskapende arbeid.

David Permansson

VP Professional Services

 

David har 20 års erfaring med lederstillinger innen konsulentvirksomhet for digitale og skybaserte tjenester. Han har administrert internasjonale tjenestetilbud og prosjektleveranser til flere ulike bransjer. Som direktør for profesjonelle tjenester har David hovedsakelig fokus på å sørge for at kundene våre lykkes på lang sikt, ved å levere verdiskapende tjenester og være en pålitelig rådgiver med de beste salgsekspertene i verden.

Andreas Schäfers

VP Operations

 

Andreas har over 25 års erfaring i lederstillinger innen programvareutvikling og konsulentvirksomhet innen teknologistyring, og han har ledet omfattende, internasjonale prosjekter og viktige endringsprosesser i bedrifter. I rollen som driftsdirektør, har Andreas fokus på å utvikle og levere bærekraftige prosesser og strukturer som setter Extenda Retail i stand til å levere eksepsjonell verdi til kunder, ansatte og eiere.

Thomas Staven

Chief Product Officer

 

Thomas er produktsjef hos Extenda Retail og har vært det siden juni 2020. Han har med seg mange års erfaring som Global Head of ERP Product Management hos en ledende leverandør av bedriftsprogramvare. Thomas erfaring med utvikling av produkter og team med fokus på kunden, vil bidra til å heve løsningene våre til et nytt nivå.

Vi vil gjerne bli kjent med deg!

Kontakt oss

Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here