Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Hii Retail Cloud Platform

Koppla samman backend-systemen med kundorienterade kanaler i en och samma molnplattform.

 

Boka fri demo

Öka resiliensen och överträffa kundernas förväntningar för friktionsfri och flexibel shopping

Tekniska innovationer samt förändringar i konsumenternas beteende och personalens krav har lett till en allt snabbare digitalisering. I dag är unified commerce avgörande för att bygga upp omnikanalsresor och skapa en enhetlig vy över konsumenternas interaktioner, produkter och ledningssystem.

De företag som konsekvent presterar bäst är de som kan kombinera sina fysiska och digitala kanaler och skapa en flytande, kanaloberoende upplevelse där kunden står i fokus. Detta är unified commerce, enhetlig handel, och med Hii Retail Cloud Platform kan du uppnå just det.

Traditionell retailteknik utformades för skalbarhet, tillförlitlighet och prestanda. Nu råder en ständigt växande efterfrågan på unified commerce inom handeln. Som svar på det har vi utvecklat Hii Retail Cloud Platform (där ”Hii Retail” står för ”High-Intensity Intelligent Retail”). Den modulbaserade arkitekturen för affärsapplikationer gör att handlare kan integrera och lägga till nya tjänster i sitt ekosystem och snabbare komma ut på marknaden. Vår strategi är att bygga vidare på befintliga, effektiva och tillförlitliga system i stället för att ersätta dem.

Hii Retail Cloud Platform omfattar kund- och butiksinriktade tjänster, för bland annat utcheckning, personalisering och lojalitet. Vår molnteknik förvandlar din butik till en viktig tillgång genom att sömlöst kombinera teknik som möjliggör en mängd olika shoppingupplevelser.

Se våra videor och lär dig mer om Hii Retail:

Retailhandlare som hittar sätt att förnya sig på och snabbare få ut innovationerna på marknaden, når framgångar och kan använda sina traditionella resurser i leveranskedjan som konkurrensfördel och källa till differentiering.

Med Hii Retail kan vi snabbt och effektivt bygga komponenter som är utformade för att utöka ditt befintliga kärnsystem. Lösningarna omfattar Hii Checkout, Scan & Go, Click & Collect, Attendant App, Item Recognition och Shopping List, som alla är skapade med öppen arkitektur och frikopplade API:er, vilket möjliggör supersnabb implementering.

Dessutom kan du med Hii Retail-lösningarna utveckla ditt eget användargränssnitt eller använda vårt.

Partnerskap med Google Cloud

Med hjälp av Google Cloud bygger vi molnbaserade, API-prioriterade, värdeskapande och inkrementella komponenter snabbare än någonsin tidigare. Du kan koppla in de här komponenterna i vår teknik eller integrera dem med andra mjukvaruleverantörers befintliga teknik. Därmed kan du alltså dra nytta av ökad flexibilitet, smidighet och kortare tid till marknad – från koncept till utrullning i butik.

Byggt för säkerhet

Våra Hii Retail Cloud Platform-lösningar är byggda på Googles molninfrastruktur med inbyggd säkerhet och använder en djupgående arkitektur för att skydda och bevara sekretessen, samt integriteten för din data. Vi följer branschstandardiserade säkerhetsramverk, inklusive ISO/IEC 27000:2018, och upprätthåller rigorösa säkerhetskontroller i vår mjukvaruutveckling samt SaaS-verksamhet.

Lär dig mer om våra Hii Retail-lösningar:

Hii Checkout

Hii Checkout är en molnbaserad kassalösning. Genom öppen arkitektur och enkla integrationer bryter den här programvaran gränserna mellan fysisk och digital handel, och möjliggör en snabb, enkel och friktionsfri upplevelse för dina kunder och personal.

Scan & Go

Höj produktiviteten, öka kundnöjdheten och skapa friktionsfria shoppingupplevelser för kunderna genom att låta dem skanna produkter och sköta utcheckningen på sin egen enhet.

Click & Collect

Få nöjdare kunder genom att erbjuda flexibiliteten och bekvämligheten i fjärrbeställning kombinerat med hämtning i butik eller hemleverans.

Attendant App

Öka effektiviteten med hjälp av fjärrövervakning och fjärrintervention på alla utcheckningar: bemannad utcheckning, självbetjäning eller mobil utcheckning.

Item Recognition

Skapa friktionsfria utcheckningar med hjälp av AI för att snabbt identifiera produkter via utcheckningskamera och därmed helt undvika menystrukturer. Kunden sparar tid och slipper stressen av att se kön av andra kunder växa bakom sig.

Shopping List

Kunden sparar både tid och energi före och under inköpsrundan, genom att produkterna listas före besöket i butikerna och att kunden sedan får instruktioner om hur de hittar sina favoritprodukter i era butiker.

Hii Checkout-webinar

Se vårt Hii Checkout-lanseringswebinar och upptäck vår nya lösning för flaggskeppskassan

Titta på Webinar On Demand

Hii Retail Webinar med Google

Vi anordnade ett Webinar om Hii Retail tillsammans med Google

Titta på Webinar On Demand

Hii Retail Cloud Platform effektiviserar din butiksverksamhet och ger kunderna bättre service – samtidigt som personalen får rätt verktyg och möjligheter. Hur kan vi hjälpa dig att komma igång?

Öka takten i den digitala omvandlingen av ditt företag och börja använda Hii Retail Cloud Platform som ett sätt att möjliggöra unified commerce – samtidigt som du ger kunderna ännu bättre service.

Ta kontakt

Vill du veta mer om Hii Retail?

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here