Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Scan & Go

Öka produktiviteten, öka kundnöjdheten och skapa friktionsfria shoppingupplevelser.

 

Boka demo

I dag vill kunder göra sina inköp snabbt och självständigt. Appen Extenda Retail Scan & Go har utvecklats som ett säkert och lätthanterligt alternativ till utcheckning med självbetjäning. Med appen kan kunderna skanna sina varor direkt med sin egen enhet när de går bland hyllorna och kan sedan betala för varorna i appen eller i butikens utcheckningsstationer. 

Scan & Go erbjuds som en generisk app som kan märkas upp med ert varumärke och konfigureras efter just era behov, och den fungerar i alla era butiker. Appen är kopplad till en molnbaserad transaktionsmotor för smidig integration med butikens utcheckningssystem – den ärver samma pris- och kampanjlogik som ni har i era traditionella POS och självbetjäningskassor. 

Som ett alternativ till att implementera appen erbjuder vi också ett dedikerat och öppet Scan & Go API som detaljhandlare kan integrera och bädda in i sin befintliga lojalitetsapp.

Med Scan & Go-lösningen kan ni verkligen erbjuda era kunder ett sätt att handla självständigt och effektivt, samtidigt som ni minskar behovet av interaktion med kassörer eller annan utcheckningsservice i butik. 

Konsumenterna kan njuta av en friktionsfri upplevelse i vetskap om att kassaköer numera hör till det förgångna.

Precis som Self Scan har vår Scan & Go-app utvecklats med ett intelligent system som spårar enskilda kundbeteenden historiskt, i realtid och med en slumpmässig faktor. Systemet främjar gott uppförande och är grundligt etablerat. Omskanning kan göras i en kassörsapp, i Self Checkout eller i en bemannad POS.

Tack vare att Scan & Go-lösningen kan integreras sömlöst med våra andra lösningar kan ni även kontrollera varor med åldersgräns eller andra varor som kräver särskild uppmärksamhet från en kassör innan kunden lämnar butiken.

Starta resan i dag: Höj produktiviteten, öka kundnöjdheten och skapa friktionsfria shoppingupplevelser för kunderna. 

Kontakta oss

Se våra produkt-videos

Ladda ner vår produkt-PDF

Woman using Scan & Go in grocery store

Nyckelfunktioner:

För konsumenter

  • Uppdateringar i realtid – Håller alltid varukorgen uppdaterad under inköpsrundan
  • Enkel och flexibel utcheckning – Smidiga betalningar i appen eller i butikens utcheckningsstationer beroende på vad man föredrar
  • Mindre interaktion – Eliminerar behovet av interaktion för utcheckning i butiken
  • Undvik köer – Gå förbi köerna i butiken som kan uppstå vid utcheckningen

För detaljhandlare

  • Minskar köerna –Eliminerar köer till butikens utcheckning genom att ge kunderna fler möjligheter
  • Ökad lönsamhet – Öka försäljningen genom att skapa en smidigare utcheckningsupplevelse för kunderna 
  • Bättre service – Förbättra servicen genom att frigöra tid för butikspersonalen som i stället kan ägna sig åt att hjälpa kunder

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here