Squares-Passionate-IconicCreated with Sketch.

Click and Collect

Locka kunder med flexibilitet och bekvämlighet.

 

Boka demo

För många kunder är Click and Collect inte längre ett tillägg – utan en förutsättning. Extenda Retails Click & Collect-lösning kan smidigt integreras i e-handel, POS och Checkouts och ger kunderna en bekvämare köpupplevelse. Den gör det möjligt att handla på distans men får samtidigt kunderna att komma till den fysiska butiken – vilket ökar försäljningen genom att skapa ytterligare säljmöjligheter. Genom att maximera konsumenternas alternativ förbättrar du den personliga anpassningen och lockar till köp.

Click & Collect gör det enkelt för detaljhandlare att enkelt och pålitligt hantera varje order så att kunderna kommer tillbaka, och detta fokus på kundservice gör det möjligt att proaktivt hantera konsumenternas efterfrågan. Den användarvänliga lösningen är snabb och enkel att använda och integreringen minimerar fördröjningar, förvirring och borttappade produkter.

Processen är helt strömlinjeformad med integration av lagernivåer i alla kanaler samt lagerinformation i realtid. Detta gör att detaljhandlare inte riskerar att sälja produkter de inte har inne.

Click & Collect-lösningen bygger på att göra det så enkelt som möjligt för kunden – de kan hämta sina varor när de har tid och inköpen är snabbare och billigare än med exempelvis en tjänst för hemleverans. Kunderna får också möjlighet att se produkterna och kontrollera deras kvalitet när de hämtar dem.

Ur detaljhandlarens perspektiv är det en kostnadseffektiv tjänst eftersom den minskar risken för köer i butiken under vissa tider och är billigare än hemleverans.

Tillval för Click & Collect med hemleverans finns, så att även de kunder som föredrar hemleverans framför att hämta produkterna i butiken får sina behov tillgodosedda. 

Se vår produktvideo

Ladda ner vår produkt-PDF

Så här fungerar det:

När ett inköp sker via Click & Collect, tilldelar systemet automatiskt beställningen till butikspersonalen för plockning via ett kassasystem eller en utcheckningsstation. Personalen får även veta om betalningen redan gjorts eller ska ske i butiken. När beställningen är färdigpackad får kunden ett meddelande om att de kan hämta den.

Automatiseringen gör processen effektiv för både personal och kunder eftersom produkterna kommer att vara klara för hämtning nästan direkt efter beställning. Korrekt och snabb information förhindrar fel och sparar tid.

Nyckelfunktioner:

  • Effektivitet – Automatisering underlättar organisering för personalen och ser till att kundbeställningar plockas och är klara för kunderna i tid, varje gång
  • Valfrihet för kunderna – Dagens kunder värdesätter den flexibilitet, tidsbesparing och frihet som Click & Collect ger
  • Trygghet – Detaljhandlare kan vara säkra på att varorna finns i butiken och att beställnings- och plockningsprocessen är effektiv
  • Kundnotifieringar – Kunderna får automatiskt ett meddelande när en beställning är klar

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here