Arrows-CoolCreated with Sketch.

Item Recognition

 

Boka demo

Extenda Retails programvara skapar njutbara och friktionsfria shoppingupplevelser, och vår programvara Item Recognition hjälper detaljhandlare att erbjuda en smidig kundresa.

Lösningen fungerar sömlöst både med bemannad utcheckning och med appar för självutcheckning, vilket gör att både personal och kunder snabbt kan identifiera olika produkter de söker. Med Item Recognition kan butikerna erbjuda en vinnande kombination av kortare köer och nöjdare personal och kunder.

Så hur funkar det? Om en kund i en självbetjäningskassa till exempel köper frukt eller grönsaker måste kunden normalt navigera i menyer på flera nivåer för att hitta rätt artikel. Krångliga och tidskrävande sökfunktioner kan skapa frustration och stress vid utcheckningen. Längre köer och väntetider leder till att fler kunder upplever friktion under shoppingrundan. Med Item Recognition identifieras artikeln i stället snabbt och menynavigeringen undviks helt. Kunden sparar tid och slipper stressen av att se kön av andra kunder växa bakom sig.

Med utcheckningskameror som använder Extenda Retails intelligenta Item Recognition-teknik får din personal kortare inlärningskurva och risken för fel i bemannade kassor minskar. Andra fördelar är möjligheterna till svinnförebyggande åtgärder och verifiering. Om en artikel är felmärkt eller om streckkoden har ändrats, till exempel på grönsaksvågen, kan Item Recognition identifiera felet och utlösa en varning på Extenda Retail Attendant App eller på en annan enhet. På liknande sätt kan artiklar med åldersgräns identifieras automatiskt och utlösa en varning.

Användningen av 3D-kameror och större datamängder kommer inom en nära framtid att göra det möjligt att identifiera en stor mängd produkter. Det kan ytterligare förbättra säkerheten eftersom personalen kan aviseras om en förpackning har manipulerats och kunder kan få ett meddelande om en viss vara innehåller farliga ämnen med mera.

Extenda Retails Item Recognition är en lösning som kan tillföra enormt värde som en del av ett ekosystem för friktionsfritt kundengagemang.

Starta resan mot säkra, friktionsfria shoppingupplevelser nu med Extenda Retail Item Recognition.

Kontakta oss

Se vår produktvideo

Ladda ner vår produkt-PDF

Nyckelfunktioner:

  • Högre effektivitet (kortare tid för att identifiera och välja rätt artikel) i självbetjäning och POS
  • Kortare inlärningstid för personal i bemannade POS-stationer
  • Tillgängligt för implementering med bemannade POS-stationer, Self Checkout, Click & Collect och Mobile POS

 

  • Minimerar svinn när kunder och personal enklare och snabbare kan välja rätt artikel

  • Attraktivt för kunder eftersom shoppingrundan går snabbare och öppnar för en friktionsfri upplevelse

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here