Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Digital Receipts

Skapa en smidig utcheckning och minska pappersavfallet med digitala kvitton.

Digitala kvitton blir i allt högre grad en hygienfråga hos större detaljhandlare. Med den nordiska detaljhandeln i täten sprider sig digitala kvitton snabbt runt om i världen, helt i linje med digitalisering och hållbarhetsarbete. Vår POS-programvara kan enkelt integreras med valfri tredjepartsprogramvara för Digital Receipts. 

Som detaljhandlare är din POS (Point of Sale) central för digitala kvitton. Kvittot är en bekräftelse på en transaktion som genomförs, och eftersom din POS är den punkt där alla transaktioner har sitt ursprung är det också där varje kvitto har sin grund. 

Implementera digitala kvitton genom tredjepartsleverantör

Många startup-företag och andra leverantörer har insett vinstmöjligheterna i digitala lösningar, och många erbjuder lösningar som kan integreras med ditt POS-system för att kunna betjäna kunderna med digitala kvitton. 

Som detaljhandlare kan du till fullo lita på att din POS-partner och tredjepartsleverantören skapar de digitala kvittona. Om du till exempel väljer ett POS-system från Extenda Retail finns det otaliga, startklara lösningar med standardintegrationer till tredje part för digitala kvitton. Du behöver ett avtal med den tredje parten, men i övrigt är det bara att koppla in och starta upp lösningen. 

Från ett konsumentperspektiv kräver det här alternativet troligtvis att man skapar ett konto hos tredjepartsleverantören. Det här alternativet gör det också möjligt för kunden att samla alla digitala kvitton från alla anslutna detaljhandlare på en och samma plats.

Kontakta oss

Ladda ner vår digital receipts PDF

Photo of a woman looking at digital receipt on smart phone

Nyckelfunktioner:

  •       Plug and play-lösning, vilket medför att lösningen kan vara tillgänglig direkt
  •       Förbättrar hållbarheten och minskar koldioxidavtrycket från era utcheckningsprocesser
  •       Förbättrar effektiviteten i bemannade POS-stationer och självbetjäningskassor eftersom kunder får sina kvitton automatiskt
  •       Minskar kostnaderna för tonvis av papper och kvittoskrivare
  •       Ökar kundnöjdheten eftersom friktionen i utcheckningsprocessen minskas
  •       Möjliggör mer spårning av kundbeteenden, vilket kan bidra till att förbättra lojalitetsprogram och främja varumärket
  •       Underlättar insamling av e-postadresser för framtida kundkommunikation
  •       Erbjuder nya sätt att personanpassa och optimera kommunikationen
  •       Främjar merförsäljning eftersom du kan påminna om andra kanaler och förmedla shoppingmöjligheter och kampanjer 

Om du vill veta mer om Digital Receipts kan du läsa vår artikel där vi utforskar de olika alternativen som finns tillgängliga på marknaden.

Arrows-RoyalCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here