Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Shopping List

På Extenda Retail hjälper vi detaljhandlare att skapa personliga och friktionsfria kundupplevelser med hjälp av intelligent programvara. Med vår interaktiva Shopping List kan detaljhandlare bygga långsiktiga, lojala kundrelationer. Lösningen är utformad för att enkelt integreras i er nuvarande applikationsmiljö, genom ett öppet API eller som färdig app som ni sätter ert varumärke på, med supersnabb tid till marknad.

Med vår Shopping List kan detaljhandlare och kunder interagera digitalt när som helst, innan kunden ens har kommit till butiken. Lösningen hjälper också kunder att planera sina köp och förenklar inköpsprocessen i er butik.

Lösningen är snabb och lätt att använda och gör det möjligt för användare att skapa sina egna inköpslistor samt lägga till och ta bort produkter. Den är dessutom praktisk eftersom användare kan dela sina listor med familj och vänner för en ännu smidigare upplevelse. Den kan enkelt integreras med andra tjänster som vår Click & Collect, för en verkligt friktionsfri shoppingupplevelse för era kunder.

Extenda Retails Shopping List hjälper kunderna att planera sina inköp på en proaktiv och intelligent nivå genom att ge förslag på vad som kanske behöver köpas och hur produkter på inköpslistan kan kombineras i olika recept. Planeringsfunktionen kan också hjälpa kunderna att nå personliga mål som att minska koldioxidnivåerna eller hålla sig inom en månadsbudget.

Genom att använda Extenda Retails Shopping List-lösning sparar era kunder även tid och energi före och under inköpsrundan, genom att produkterna listas före besöket i butikerna och sedan syns med instruktioner om hur de hittar dessa produkter lättast väl på plats i butikerna.

Nyckelfunktioner:

  • Planering – Kunderna kan planera sina inköp baserat på tidigare aktivitet
  • Förslag på inköpslista – Intelligenta förslag baserat på inköpshistorik, ”andra köpte även”, kostval (till exempel vegan, ekologiskt)
  • Smidig och snabb integration – Enkel integration med väldefinierat API
  • Tilläggsfunktioner – Enkelt att använda tillsammans med eller att hämta information från kundlojalitetssystem, receptförslag, budgetplanering med mera.

Kontakta oss

Se vår konceptvideo – Shopping List Vision

Ladda ner vår produkt-PDF

Woman using shopping list software on phone during walk with baby carriage

Shopping List innehåller också personanpassade funktioner som förslag till inköpslistan baserat på individuell historik, andra populära produkter i specifika geografiska områden eller förslag baserat på kundens tidigare val. Vegetarianer kan till exempel snabbt och smidigt få information om andra vegetariska produkter som finns i era butiker, och kunder som tidigare har köpt blöjor kan få information om barnprodukter.

Era kunder kan till och med skapa prenumerationer som ett bekvämt sätt att planera sina inköp. Genom att analysera inköpsbeteenden kan den intelligenta programvaran förutse när en kund får slut på mjölk eller diskmedel – och produkterna läggs till som förslag på inköpslistan.

Dessutom kan du enkelt lägga till andra tjänster, som våra Click & Collect- och Scan & Go-lösningar – och på så sätt skapa en unik och än mer engagerande upplevelse för kunderna.

Vill du ta nästa steg i detaljhandelns tjänsteerbjudande och bygga kundlojalitet, samtidigt som du skapar personliga och mångsidiga shoppingupplevelser och hjälper kunderna att planera sina inköp? Vår Shopping List-app engagerar kunderna i shoppingupplevelsen redan från hemmets bekvämlighet.

Boka ett möte med våra experter

Boka nu

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here