Squares-Blissfull-RoyalCreated with Sketch.

Relevate Kundlojalitet

Ge kunderna den upplevelse de förtjänar.

Relevate är en plattform för CRM och kundlojalitet som är utformad för att skapa lojalitet genom personlig anpassning och datadrivna insikter. Vår vision är att detaljhandlare ska kunna erbjuda sina kunder en unik och anpassad konsumentupplevelse, varje dag.

I dagens detaljhandelslandskap har online och offline växt ihop och friktionsfri konsumtion håller på att bli en viktig del av kundupplevelsen. Det ökar trycket på detaljhandlare eftersom de behöver samla in, analysera och använda information från alla kontaktpunkter där kunderna har kontakt med deras varumärke. Denna ”360° kundvy” blir allt viktigare. Att få en heltäckande bild av kunderna i realtid är nödvändigt för att förstå deras behov, beteende och för att fortsätta vara relevant. Relevate är en kombination av orden Relevance och Elevate – och det är precis det vi gör. Vi arbetar för att se till att du fortsätter att vara relevant för kunderna och för att hela tiden lyfta kunderna.

Relevate Customer Cloud baseras på en effektiv CRM som samlar in heltäckande data och insikter om kunder. Det ger möjlighet till sofistikerad automatisering och anpassning av marknadsföring och erbjudanden, som också skapas på Relevate-plattformen.

Nyckelfunktioner:

  • CRM och personlig anpassning – Personligt anpassad marknadsföring skapar starka band till kunderna. Relevate ger möjlighet att se kunderna i 360°, vilket gör att du kan marknadsföra relevant innehåll vid rätt tidpunkt och via rätt kanal. Inkluderar REST- och SOAP-API:er av standardtyp, i tillägg till standardintegreringar till POS- och e-handelsleverantörer
  • Erbjudanden och kampanjer – Relevate hanterar personliga erbjudanden, POS- och e-handelskampanjer, fysiska värdekuponger, app-erbjudanden, streckkoder och bonuscheckar
  • Automatisering av kommunikation och marknadsföring – Kombinationen av kraftfull teknik och effektiv implementering av smarta processer ger framgångsrika verksamheter. Automatisering av marknadsföring via e-post, sms, post och push. Hanterar personanpassat innehåll, A/B-testning, optimering av kommunikationskanaler och uppföljning av återkoppling.
  • Kundengagemang – Locka kunder via sms, registreringssidor, poäng och bonusar, undersökningar, stämpelkort och gamification
  • Butiksupplevelse – Relevate ger förenklad identifiering, möjliggör personanpassad kunddialog med kundinformation samt POS-visning av digitala kvitton. Dessa funktioner ger personalen värdefull kundinformation vilket ytterligare förbättrar kundens butiksupplevelse

Kontakta oss

Det är personligt:

Relevate har stöd för flera olika sätt att belöna dina kunder. Personliga erbjudanden i kassan (i butik och online), automatiserade textmeddelanden och digitala eller fysiska rabattkoder och kuponger.

Med optimering kan du belöna rätt kundsegment vid rätt tidpunakt.

Arrows-PassionateCreated with Sketch.

Vill du veta mer? Boka en demo

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here