Arrows-ClassyCreated with Sketch.

NYCE.LOGIC WMS

Det perfekta Warehouse Management Systemet som tar din lagerstyrning till nästa nivå.

 

Boka demo

Öka tillväxten och minska komplexiteten med Extenda Retails NYCE.LOGIC WMS

På grund av marknadstillväxten och förändrade konsumentkrav har lagerverksamhet under de senaste åren gått från analog och manuell till digital och automatiserad drift. En effektiv arbetscykel och strömlinjeformade processer på lagret är nyckeln till framgång i det snabba tempo som råder idag.

Skapa affärsnytta genom att investera i den fysiska leveranskedjan

NYCE.LOGIC WMS är ett molnbaserat, konkurrenskraftigt lagerhanteringssystem med fokus på att minska komplexiteten och kostnaderna, samtidigt som det möjliggör skalbarhet för både B2C- och B2B-företag. Med vårt WMS (Warehouse Management System) kan 3PL:er, handels- och logistikföretag göra lagret till en konkurrensfördel. NYCE.LOGIC ger mervärde i hela verksamheten och förvandlar lagret till ett högpresterande distributionscenter i hjärtat av en utmärkt leveranskedja. Oavsett företagets storlek kan ni optimera ert lager med vårt WMS – och hålla er steget före konkurrenterna.

Boka demo

Våra branschledande WMS-moduler – skräddarsydda efter era affärsbehov:

Automation

Gå från analogt och manuellt till digitalt och automatiserat. Ta reda på hur digitala lösningar, robotteknik och automatisering kan implementeras i ditt företag och bidra till framgång.

Workforce Planning

En konkurrenskraftig programvara som gör att du kan planera, beräkna och organisera hela arbetskraftscykeln. Hantera personalstyrkan på ett smart sätt och skapa både kort- och långsiktiga affärsvinster.

Integration

Vi har integrationer med de flesta nödvändiga system, vilket möjliggör ett smidigt flöde av interna processer. NYCE.LOGIC-experterna ser till att du får alla integrationer du behöver.

Pick By Voice

Förändra arbetsflödet på lagret genom att öka effektiviteten, minimera felen och förbättra ergonomin för din personal. Pick By Voice är ett framgångsrecept för alla företag med lager.

Nyckelfunktioner hos vårt banbrytande och ledande NYCE.LOGIC WMS:

 

Kraftfulla verktyg

Bra processer kan inte lyfta leveranskedjan på egen hand – du behöver rätt system för att få verksamheten att blomstra. Vårt WMS är mer än Software as a Service (SaaS). Det levereras som en molnbaserad webbapplikation och är utformad för att fungera med datorer, surfplattor, mobila enheter, Pick By Voice samt automationslösningar.

Enastående användarupplevelse

Mobila gränssnitt för surfplattor, handdatorer, gaffeltruckar, datorer och smartphones. Byggt och utformat av logistikexperter. Med ett användarvänligt system blir den dagliga verksamheten smidig. Med hjälp av vår förstklassiga teknik kan personalscheman såväl som nyanställda vara startklara på bara några minuter i stället för dagar.

Omnikanalskontroll

Växer ditt företag snabbt eller har du stora variationer mellan säsongerna? Vårt WMS är skalbart och anpassningsbart efter verksamhetens behov – från några hundra till tiotusentals ordrar om dagen. Vår webbaserade kundportal ger full kontroll. Du kan plocka ut rapporter om KPI:er och få affärsinformation som tar ditt företag till nästa nivå.

Kundcentrerad och agil programvara

NYCE.LOGIC WMS erbjuder avancerad teknik och en kombination av funktioner som gör att företag kan effektivisera verksamheten. Oavsett företagets storlek ligger fokus hos vårt WMS på våra kunders framgång och tillväxt. Vi utvecklar långsiktiga partnerskap som är anpassade efter era behov och som ger mervärde, så att er investering blir lönsam.

Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Rapport: Top 3 WMS Trends 2021

Ladda ner Rapporten

Europeisk expansion

NYCE.LOGIC WMS har tagit en marknadsledande position i Skandinavien genom att tillhandahålla ett WMS (Warehouse Management System) av högsta kvalitet och med många funktioner till 3PL-, logistik- och handelsbranschen. NYCE.LOGIC representerar nästa generations WMS, redo för dagens högintensiva logistikkrav som drivs av ständigt ökande kundförväntningar.

Tack vare vår förmåga att skapa mervärde och överträffa både våra B2B- och B2C-kunders krav ökar vårt WMS ständigt sin andel av den europeiska logistikmarknaden.

Vårt ledande WMS möjliggör smidig och kostnadseffektiv integration med befintliga system och tar din verksamhet till nästa nivå.

Vad kan NYCE-LOGIC WMS göra för ditt företag?

Låt oss ta reda på det

Kundframgångar:

 

WMS på Kjell & Company

Läs mer

PostNord TPL – Modernt WMS

Läs mer

Fullt fokus på våra kunder

 • Gör ditt lager till en konkurrensfördel med högre agilitet
 • Öka effektiviteten och tempot på lagret samtidigt som du höjer nivån på kundservice
 • Öka noggrannheten i inventeringen och produktiviteten hos personalen
 • Skala snabbt upp och ned verksamheten och skapa mervärde
 • Minska kostnaderna för att hantera verksamhetsförändringar

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

NYCE.LOGIC WMS är perfekt för företag som vill ha full kontroll och förbättra IT-funktionerna på lagret. Vårt system har byggts upp från grunden för att hjälpa företag att förbättra sina lagerprocesser, och det är skräddarsytt för att göra just det.

Vårt WMS möjliggör strategisk utveckling för verklig förbättring av logistikens effektivitet, säkerhet och spårbarhet.

Marknadsledande WMS för 3PL-företag

3PL-branschen är unik, och NYCE.LOGIC-teamet vet det bättre än någon annan. Med vårt WMS kan komplexa uppgifter lösas med anpassade flöden utan kostsam utveckling. Vår mångåriga erfarenhet och expertis hjälper dig garanterat att maximera din 3PL-strategi.

Läs mer

Banbrytande WMS för e-handel och detaljhandel

Långsiktig framgång kräver för många e-handels- och detaljhandelsföretag ett strömlinjeformat lager som stöder verksamheten och dess försäljningskanaler. NYCE.LOGIC WMS ger dig full kontroll över lagerhantering, lagerverksamhet och logistik – i en och samma lösning, oavsett kanal.

Läs mer

WMS i framkant för industri och grossistverksamhet

Lagerplanerare och -personal ägnar ofta merparten av sin tid åt att besvara samma rutinfrågor och fatta samma beslut. Med NYCE.LOGIC WMS kan du automatisera och optimera dessa processer så att personalen kan fokusera på att förbättra verksamheten.

Läs mer

Några av våra kunder:

Vad innebär vår SaaS-modell för ditt företag?

Vår teknik kan levereras som traditionell programvara eller hanteras via molnet. Vi har enastående meriter av att leverera värde inom några veckor – om du vill ta nästa steg för att skapa tillväxt med hjälp av ditt WMS kan vi hjälpa dig att nå dit.

Med vår SaaS-modell (Software as a Service) är NYCE.LOGIC WMS enkelt skalbart och skapar otaliga fördelar:

 • Du kan hantera inkommande leveranser genom att planera ankommande gods, avgångstider och resurser med flexibla och omfattande algoritmer för godsplacering samt möjlighet till crossdocking och genomflödesdistribution.
 • Vårt system gör att du kan säkerställa att servicenivåer upprätthålls hos 3PL-företag samtidigt som mervärdestjänster utförs, fångas upp och faktureras.
 • När varorna har placerats effektivt i lagret används de mest optimala processerna för optimerad påfyllnad och plockning för att säkerställa hög servicegrad, låg inkurans och att förflyttningstiden inom lagret minimeras. Lösningen är i grunden byggd för att maximera både försäljning, leverans och tillgångsutnyttjande.
 • Vårt WMS säkerställer att varor som plockas förpackas, märks och fraktas i enlighet med myndigheternas krav innan de lämnas över till transportfunktionen.
 • WMS är en kärna som måste anslutas till det befintliga ekosystemet. Vår lösning använder en öppen arkitektur som snabbt kan integreras med tredjepartslösningar och som har färdiga standardintegrationer med till exempel AutoStore.

Läs mer om hur vårt branschledande WMS kan ge ditt lager en extra skjuts.

Ladda ner PDF

Är du redo att ta nästa steg i din lagerresa?
Kontakta våra WMS-experter:

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
 • Read our Privacy Policy here