Arrows-IconicCreated with Sketch.

Vi skapar anpassade lösningar för din bransch inom detaljhandeln

Anpassat för varje bransch

Detaljhandeln består av en mängd olika delar. Och alla delbranscher har var och en sina egna utmaningar och behov. Därför är vår mission i varje segment att med våra anpassade lösningar reformera och förbättra hur detaljhandeln fungerar.

Vi är stolta över att samarbeta med ledande retailers i nedanstående branscher. Tillsammans tar vi detaljhanden mot nya höjder.  

Dagligvaruhandel och närservicehandel

Nästan  40 år av att skapa lösningar för livsmedelsbutiker, dagligvaru- och närservicehandel har byggt en stark plattform av kunskap om och erfarenhet av marknaden.

Läs mer om dagligvaru- och närservicehandel

Mode- och specialisthandel

Flexibilitet och variation är båda viktiga egenskaper för framgång, och det gäller i ännu högre grad för de här branscherna. Vi vet det, och vi har lösningarna.

Gå till Mode- och specialisthandel

3PL

Tredjepartslogistik eller 3PL är en dynamisk och komplex miljö där lager från flera kunder tas emot, lagras i och distribueras från samma lokaler. Vår WMS optimerar 3PL-företags verksamhet från grunden för att skapa tillväxt.

Upptäck vår 3PL lösning

Apotek

Lagar, regelverk och säkerhet är livsviktigt. Med särskilda apoteksexperter i kombination med vår expertis inom detaljhandel, digitaliserar vi branschen.

Förnya ditt apotek

Några av våra branschledande kunder:

Prata med oss om detaljhandelsbranschen

Kontakta oss

Squares-Iconic-ClassyCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here