Arrows-ClassyCreated with Sketch.

Digitaliserar apoteksmarknaden

Skräddarsydda lösningar för apotek.

Formar framtiden för apoteken

Vi digitaliserar detaljhandeln, och apoteksmarknaden är inget undantag. Vår mission är att utveckla branschen mot ett mer digitalt landskap genom att utveckla programvara som är anpassad specifikt för att underlätta hanteringen av läkemedel.

Höga krav på apoteksmarknaden kräver en effektiv verksamhet som samtidigt är helt fri från flaskhalsar. Lagar, regelverk och kvalitetskrav är livsviktiga att följa i alla lägen, medan en allt hårdare konkurrens gör att marginalerna krymper och kräver att verksamheten är så kostnadseffektiv som möjligt. Därför är rätt lösning livsviktigt för att möjliggöra affärsutveckling och konkurrenskraft i ett apotek som ligger i framkant inom branschen.

Vi har varit ledande inom utveckling och leverans av lösningar till den nordiska apoteksmarknaden sedan den avreglerades i Sverige 2009. Våra lösningar är utformade för att maximera kundvård, arbetsflöde och lönsamhet. Vi är stolta över vårt samarbete med några av de ledande apotekskedjorna i Europa, och tillsammans driver vi marknaden framåt.

Lösningar som är utformade för det moderna apoteket:

 

Innovativa lösningar som är anpassade för apotek

Några av de ledande apoteken som vi är stolta över att samarbeta med:

Vi kan hjälpa dig att förnya din apotekskedja

Kontakta oss

Squares-Cool-IconicCreated with Sketch.

Get in touch

We’d love to get to know you! Please reach out to us to learn more about Extenda Retail and how we can help transform your business.
  • Read our Privacy Policy here